Nikad idealno

Rožman je zadovoljan stanjem u riječkoj momčadi, ali muče ga dvije stvari: ozljede Nwolokora i Velkovskog

Mateo Sučić

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Nigerijski vratar je zaradio upalu tetive bicepsa, a Velkovski još od prošle godine vuče probleme sa stopalom

RIJEKA U konkurenciji za utakmicu protiv ND Gorice nije bilo vratara Davida Nwolokora i braniča Darka Velkovskog. Razlog su ozljede…


– Nwolokoru se malo upalila tetiva bicepsa pa smo ga poštedjeli nekoliko dana da to prođe. Uz to, želio sam da Nevistić ima punu minutažu na utakmici zbog koncentracije koja će mu trebati, pa će tako protiv Budafokija braniti Prskalo – rekao je Rožman koji ni u posljednjoj provjeri neće moći računati na sjeverno makedonskog reprezentativca Darka Velkovskog.


– Još iz prošle godine vuče probleme sa stopalom. Blizu je povratka, trebat će još dan, dva da se potpuno oporavi i vrati u grupne treninge – dodao je trener “bijelih”.


Osim tih ozljeda, Rožman je zadovoljan stanjem momčadi.


– Pokušavamo neke varijante za cijelo prvenstvo jer će biti puno rotacija igrača. Većim dijelom sam zadovoljan, fali malo više agresije i maksimalnih sprinteva, ali mislim da se vidi kako želimo izgledati, igrači se dobro ponašaju i dobro osjećaju tako da sam za sada zadovoljan. Mislim da smo blizu natjecateljske forme – zaključio je Rožman.