Trener Rijeke

Rožman je zadovoljan: “Meni je bitno da smo bili bolji nego prije, ne gledam samo rezultat već i sadržaj”

Portal Novi list

Simon Rožman/R. BRMALJ

Simon Rožman/R. BRMALJ

Ovo što smo pokazali je dobar put. Pokušat ćemo se još dignuti - kaže trener bijelih



RIJEKA Trener Rijeke Simon Rožman nije djelovao nimalo nezadovoljno iako je njegova momčad prilično jeftino prokockala vodstvo i dva boda protiv izravnog konkurenta u borbi za drugo mjesto.


– Čestitam dečkima na jako dobroj utakmici, kao što sam već rekao idemo prema normali. Hvala navijačima na podršci. Rekao bih da smo bili mrvicu bolji, međutim na kraju je završilo 2:2. Ništa, idemo utakmicu po utakmicu dalje. Gledatelji su mogli uživati u dobrom nogometu – rekao je Rožman koji nije ulazio u detalje utakmice.


– Nisam još vidio golove u snimci pa ne mogu ništa komentirati. Meni je bitno da smo bili bolji nego u prijašnjim utakmicama. Ne gledam samo rezultat već i na sadržaj, a ovo što smo pokazali je dobar put. Pokušat ćemo se još dignuti. Hvala navijačima koji nam daju energiju.


U nedjelju vas očekuje teško gostovanje i Slaven Belupo?




– Rekao sam već da kada dođemo prema normali da onda sve ide prema gore. Najbitnije da razmišljao o sebi. Doći će iduće prvenstvo i Europa, trebamo imati fokus na to. Bit će uspona i padova, a treba držati konstantu u igri pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti – rekao je Rožman.