Pojačanje na Rujevici

Robert Mudražija i formalno pristupio Rijeci: “Mislim da je ovo pravi potez za mene”

Mateo Sučić

Robert Mudražija/Foto NK Rijeka

Robert Mudražija/Foto NK Rijeka

Posudba Mudražije u Rijeci zamalo je u zadnji tren otišla u krivom smjeru budući da je u ponedjeljak dobio ponudu jednog poljskog kluba koji mu je nudio osjetno veća primanja nego u Rijeci

RIJEKA Robert Mudražija novi je igrač Rijeke. Ovaj 23-godišnji veznjak odradio je u utorak liječničke preglede pa stavio svoj paraf na 18-mjesečnu posudbu istekom koje riječki prvoligaš ima pravo otkupiti njegov ugovor. Najveću prepreku u pregovorima predstavljala je visina otkupne klauzule, Riječani su inzistirali da to bude iznos koji je realan u klupskim okvirima na što je Kopenhagen u konačnici pristao, a navodno iznosi oko milijun eura.


– Zadovoljan sam što se sve završilo. Jedva čekam sljedeći trening i utakmice da upoznam ekipu i trenera – rekao je Robert Mudražija nakon potpisa ugovora.


Posudba Mudražije u Rijeci zamalo je u zadnji tren otišla u krivom smjeru budući da je u ponedjeljak dobio ponudu jednog poljskog kluba koji mu je nudio osjetno veća primanja nego u Rijeci, ali Mudražija je cijelu priču odmah presjekao odlučan u namjeri da pristupi “bijelima” i uvjeren da je to najbolji potez za njegovu karijeru.


– Rijeka me htjela, to je najbitnije. Mislim da je ovo pravi potez za mene.


Mudražija bi trebao biti u konkurenciji za utakmicu protiv Gorice.