Generalka za Kup

Rijeka ubacila “peticu”, a trener Rožman upozorava: “Protiv Osijeka želimo biti na još višoj razini, moramo ispraviti neke stvari”

Portal Novi list

Franko Andrijašević tijekom prijateljskog susreta s Puljanima/Foto hnk-rijeka.hr

Franko Andrijašević tijekom prijateljskog susreta s Puljanima/Foto hnk-rijeka.hr

Vidjelo se ono što napominjemo, a to je da radimo previše prelakih pogrešaka u određenim segmentima igre - napominje trener Rijeke



RIJEKA Nogometaši Rijeke su nakon pokera golova u mreži Intera “ubacili” peticu Puljanima. Igralo se na Rujevici dvaput po 60 minuta. Dva sata nogometa na zadovoljstvo trenera Simona Rožmana koji je mogao vidjeti u kojem je stanju njegova momčad nepunih sedam dana prije susreta polufinala Kupa s Osijekom.


– Bolje je bilo drugo nego prvo poluvrijeme. Vidjelo se ono što napominjemo, a to je da radimo previše prelakih pogrešaka u određenim segmentima igre. To je ono što nam još nedostaje. S drugim poluvremenom sam puno zadovoljniji. Vidio sam puno dobrih stvari. Mladi igrači su iskoristili minutažu. Pred nama je još ovaj tjedan, moramo puno stvari ispraviti, ali sve to smo i očekivali – kaže Rožman.


Riječani će ove nedjelje od 20.15 sati na Rujevici ugostiti Osijek u polufinalu Kupa.




– To je sasvim druga utakmica, na drugoj razini. Želimo u toj utakmici biti na što višoj razini, ali moramo ovaj tjedan ispraviti neke stvari. Jako bitno je staviti fokus svih nas na tu utakmicu. Sigurno da ćemo napraviti da u tom susretu izgledamo što bolje – poručio je trener Rijeke.