Trogodišnji ugovor

Rijeka prodala napadača koji je nastupio na EURO-u, Ristovski se vraća u Trnavu

Portal Novilist.hr

Milan Ristovski / Foto: Arhiva NL

Milan Ristovski / Foto: Arhiva NL

U Rijeku je došao još kao junior 2017. godine, kada je u klubu bio i njegov stariji brat Stefan, ali u prvoj ekipi nikada nije dobio pravu priliku. Upisao je tek nešto više od sto minuta u četiri godine...



RIJEKA Milan Ristovski, 23-godišnji napadač, svoju će karijeru nastaviti u klubu u kojem je bio na posudbi u proljetnom dijelu prošle sezone – Spartaku iz Trnave. Ristovski je potpisao trogodišnji ugovor, a iznos odštete nije poznat.


U Rijeku je došao još kao junior 2017. godine, kada je u klubu bio i njegov stariji brat Stefan, ali u prvoj ekipi nikada nije dobio pravu priliku. Upisao je tek nešto više od sto minuta u četiri godine te je na posudbe odlazio prvo u Krško, zatim u slovačku Nitru i u siječnju ove godine Spartak Trnavu.


U dvanaest utakmica za Spartak je zabio pet golova, a sezonu je okončao pozivom izbornika Sjeverne Makedonije za EURO. Debitirao je u prijateljskom susretu protiv Kazahstana prije odlaska na europsku smotru pri čemu je zabio i pogodak, a na EURO-u je nekoliko minuta dobio u susretu protiv Austrije.




„Želim zahvaliti svom bivšem klubu. U Rijeci sam proveo četiri godine i bez Rijeke vjerojatno ne bih bio ovdje gdje sam danas. Sada je vrijeme za promjenu i moram reći da sam vrlo sretan zbog transfera, nakon nekoliko tjedana pregovora Rijeka i Spartak su se dogovorili. Ponosan sam što sam ponovno dio Spartaka. Svi znaju da sam se ovdje osjećao jako dobro u posljednjih šest mjeseci i klub mi je puno pomogao. Otvara se novo poglavlje u mom životu i jako mu se radujem”, rekao je Milan Ristovski za službenu web stranicu Spartaka.