Felipe Pires

Rijeka potvrdila angažman Brazilca koji poručuje: Jako sam sretan što sam na Rujevici

Portal Novilist.hr

Felipe Pires

Felipe PiresRIJEKA Brazilski napadač Felipe Pires novi je igrač HNK Rijeka. Pires je u Rijeku stigao iz redova Hoffenheima na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora. Pires može igrati na svim napadačkim pozicijama.


– Jako sam sretan što mogu biti ovdje. Za Rijeku znam već dugo vremena, pratio sam utakmice, ali i objave preko medija i zato me jako raduje što sam stigao u klub.  Nadam se da ću zajedno uz cijelu momčad ostvariti naše ciljeve – rekao je Felipe kojega je riječka publika imala priliku upoznati.


Naime, Pires je u dresu Austrije Beč odigrao dvije utakmice protiv Rijeke u skupini Europske lige, a odličan nastup imao je upravo na Rujevici kada je austrijska momčad slavila 4:1.
– Svakim danom davat ću sve od sebe, na svakom treningu i utakmici davat ću maksimalnih 100 posto. Nadam se da ću postići što više golova i tako pomoći momčadi – rekao je Pires koji je s tribna stadiona HNK Rijeka pratio ogled protiv Slaven Belupa.


– Gledao sam utakmicu protiv Slaven Belupa, ekipa je igrala dobro i zasluženo pobijedila, Dominirala je cijelo vrijeme, uz pogodak, ekipa je stvorila još tri do četiri dobre prilike. Kao što sam već rekao pratim i poznajem dobro Rijeku, znam da je ekipa dobra i nadam se da ćemo zajedno ići ostvarivati dobre rezultate – zaključio je Felipe Pires