Dio aranžmana

Rijeka angažirala albanskog napadača iz Dinama II, stigao je na Rujevicu kao slobodan igrač

Portal Novi list

Bernard Karrica

Bernard Karrica

Daroviti krilni napadač, koji je prošle sezone postigao šest golova u Drugoj HNL, potpisao je ugovor, te će se priključiti pripremama u Kranjskoj Gori



RIJEKA Bernard Karrica novi je igrač HNK Rijeka. Karrica je u Rijeku stigao kao slobodan igrač iz redova Dinama, te je u ponedjeljak odradio liječnički pregled i potpisao ugovor.


– Jako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku. Rijeka je veliki klub u Hrvatskoj, i nadam se i vjerujem, da ćemo ostvariti dobre rezultate. Dat ću svoj maksimum da pokažem sve što znam i da opravdam povjerenje koje mi je klub dao – rekao je Bernard Karrica po dolasku u Rijeku.


Karrica se najbolje osjeća na poziciji lijevog krila, a iz redova Rijeke poznaje Roka Jurišića s kojim je dijelio svlačionicu u Dinamu II.




– U Zagrebu sama bio dvije i pol godine, Hrvatska je predivna zemlja i prvi dojmovi u Rijeci su odlični. Vjerujem da ću i ovdje uživati i želim prije svega dati svoj maksimum – rekao je Karrica koji će se priključiti ekipi na pripremama u Kranjskoj Gori.


– Priključit ću se odmah ekipi, na meni je da naporno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto u ekipi – zaključio je Bernard Karrica.