Privremeni odlasci

Rijeka poslala Filipa Brauta i Filipa Dujmovića na posudbu u Orijent 1919, nastavlja se suradnja s lokalnim klubovima

Portal Novi list

Filip Braut/Foto M. LEVAK

Filip Braut/Foto M. LEVAK

Nakon Rijeke na riječki pogon, mislim da je i suradnja s Orijentom i Grobničanom dobra suradnja i sjajna prilika za naše mlade igrače da se imaju priliku razvijati i pomoći klubovima s kojima surađujemo u njihovom napretku - izjavio je Robert Palikuča, generalni menadžer za sport u HNK Rijeci na klupskim internet stranicama



RIJEKA Riječki prvoligaš službeno je potvrdio da će sukladnom novom pravilniku o suradnji ustupiti dio svojih mladih igrača drugoligašu Orijentu 1919 i trećeligašu Grobničanu. Preciznije, Filip Dujmović, Filip Braut, Ibrahim Djibrila i Mislav Zadro će privremeno preseliti na Krimeju, dok će Antonio Galešić i Karlo Valjan po istom principu biti ustupljeni Grobničanu.


– Nakon Rijeke na riječki pogon, mislim da je i suradnja s Orijentom i Grobničanom dobra suradnja i sjajna prilika za naše mlade igrače da se imaju priliku razvijati i pomoći klubovima s kojima surađujemo u njihovom napretku. Jako smo sretni što smo dogovorili suradnju s Orijentom i Grobničanom jer svima nam je u interesu da klubovi u regiji ostvaruju dobre rezultate – rekao je Robert Palikuča, generalni menadžer za sport HNK Rijeka u članku objavljenom na klupskim internet stranicama.


Kompletan članak možete pročitati OVDJE.