Nema više ulaznica

Rijeka objavila da je Rujevica rasprodana za nedjeljni ogled protiv Gorice

Portal Novi list

Foto HNK Rijeka

Foto HNK Rijeka

Velik red koji se svaki dan stvarao uoči početka prodaje kod blagajni na ulazu u trening kamp HNK Rijeka jasno je sugerirao da će vrijedni papirići za nedjeljni nestati prije početka utakmice, stoji u klupskoj obavijesti



RIJEKA HNK Rijeka je na svojim stranicama potvrdila da su prodane sve ulaznice za ogled protiv Gorice u nedjelju.


“Sve ulaznice za utakmicu protiv HNK Gorica su rasprodane! Velik red koji se svaki dan stvarao uoči početka prodaje kod blagajni na ulazu u trening kamp HNK Rijeka jasno je sugerirao da će vrijedni papirići za nedjeljni nestati prije početka utakmice.


Sjajni rezultati prve momčadi i utrka za naslov prvaka SuperSport HNL-a generirali su veliki interes navijača, broj pretplatnika premašio je brojku od 6252, a činjenica da su još jednom rasprodane sve dostupne ulaznice najbolje sugerira da se u nedjelju dolazi gledati – Rijeka.




Nakon sjajne navijačke podrške u Puli, odnosno rasprodani stadioni na svim domaćim utakmicama u proljetnom dijelu sezone, baš nitko ne sumnja da će u nedjelju Armada, uz podršku istoka i zapada, biti značajan vjetar u leđa Bijelima u lovu na nove važne bodove”, stoji u klupskoj obavijesti.