MIŠKOVIĆEVA POTVRDA

Rijeka ima trenera, Sopić i dalje na klupi Bijelih!

Denis Frančišković

Željko Sopić / Foto Davor Kovačević

Željko Sopić / Foto Davor Kovačević

Željko Sopić je trener, ima ugovor. Osvojio je dva druga mjesta i da se nešto promijenilo ja bih već izašao s time pred javnost - kaže Damir Mišković

RIJEKAŽeljko Sopić i dalje ostaje na klupi Rijeke! Potvrđuje to Damir Mišković, prvi čovjek kluba, a nakon brojnih spekulacija, napisa pa i krivih interpretacija koje su se posljednjih dana širili hrvatskim medijskim prostorom. Rijeka ima trenera, u biti nikad ga nije niti izgubila, a zagrebački stručnjak koji ima ugovor s Bijelima do 30. lipnja 2025. nastavit će i dalje obavljati svoj posao. Ponajviše na radost navijačkog puka s Kvarnera, nakon pomalo turbulentne, ali generalno sezone koja je ocijenjena uspješnom.


– Sopić je trener, ima ugovor. Osvojio je dva druga mjesta i da se nešto promijenilo ja bih već izašao s time pred javnost – potvrđuje Mišković.


– Zadovoljan sam, kako nisam. Uvijek je žal kad se nešto ne osvoji, a bili smo tako blizu. Na kraju prvenstva ljestvica je pokazala gdje pripadamo. Bili smo dobri i igrali odlično. Istina, pali smo zadnjih pet kola, a sad je na struci da se sve napravi da nam se takve stvari ne ponavljaju. Dečki su, sve u svemu, odigrali odličnu sezonu.