Ri-mercato

Rijeka i uz dovođenje tri igrača iz Dinama traži pojačanja, treneru Simon Rožmanu trebaju krilo i veznjak

Mateo Sučić

Simon Rožman/Foto PIXSELL

Simon Rožman/Foto PIXSELL

Što se tiče dolazaka i odlazaka to je stvar sportskih direktora, mi u stožeru se time ne opterećujemo - tvrdi trener RijekeRIJEKA  Stanovnici riječke svlačionice više nisu Anastasio, Raspopović i Halilović (sutra bi sve trebalo biti formalizirano nakon što je morao čekati istek samoizolacije po dolasku u Nizozemsku), nova sredina se traži za Iglesiasa, na posudbu bi mogli Turčin i Galešić, a uz poznatu priču oko Štefulja i Nevistića upiti postoje za Pavičića…


Kada je riječ o ulaznom dijelu mercata Liber je vraćen s posudbe, a Rijeka traži i jedno krilo, možda i veznjaka, neovisno o Đuraseku koji bi se, uz Karačića i Jurišića, trebao priključiti »bijelima« ako pregovori budu uspješno privedeni kraju. Simon Rožman nije želio ulaziti u priče oko prijelaznog roka pa se drži travnjaka iako s ljudima iz kluba razgovara o »mercatu«.


– Što se tiče dolazaka i odlazaka to je stvar sportskih direktora, mi u stožeru se time ne opterećujemo. Puno toga se događa i po pitanju dolazaka i odlazaka, ali kao klub smo spremni na sve izazove koji nosi prijelazni rok – kaže Rožman.