Novo lice na Rujevici

Rijeka dovodi pojačanje u vezni red, prije dvije godine otišao je iz Osijeka u Kopenhagen za 2,7 milijuna eura!

Mateo Sučić

Robert Mudražija/Foto PIXSELL

Robert Mudražija/Foto PIXSELL

Posao nije dogovoren, ostali su još mnogi detalji koji se trebaju usuglasiti, ali Rijeka želi dovesti Roberta Mudražiju na posudbu do kraja iduće sezone (18 mjeseci) uz opciju za otkup njegovog ugovora

RIJEKA Robert Mudražija idućih bi dana mogao postati novi igrač Rijeke. Hrvatski veznjak, koji je prije dvije godine za 2,7 milijuna eura iz Osijeka prešao u danski Kopenhagen, želja je Rijeke, a u tijeku su razgovori koji bi Simonu Rožmanu mogli donijeti dodatnu širinu u ovom dijelu momčadi.


Posao nije dogovoren, ostali su još mnogi detalji koji se trebaju usuglasiti, ali Rijeka želi dovesti Mudražiju na posudbu do kraja iduće sezone (18 mjeseci) uz opciju za otkup njegovog ugovora.


Mudražija je na početku sezone igrao za Kopenhagen u play-offu Europske lige protiv Rijeke, ali u promjenama trenera koje su uslijedile kod danskog velikana nije našao prostor i Rijeka mu može biti idealna sredina za vraćanje natjecateljske forme.


“Bijeli” bi, ode li ovaj posao do kraja, dobili 23-godišnjeg veznjaka s popriličnim iskustvom igranja u HNL-u i Europi i igrača koji bi mogao predstavljati veliko pojačanje aktualnoj momčadi.