HNK RIJEKA

Rijeka dobila pojačanje iz Real Zaragoze – u redove Bijelih došao je Haris Vučkić

Portal Novi list

Haris Vučkić/Foto: HNK Rijeka

Haris Vučkić/Foto: HNK Rijeka

Kada je stigla ponuda Rijeke, sve sam izvagao, bilo je tu jako puno pozitivnih stvari. Dobar klub, odlična organizacija, jako dobra liga. Sve što sam vidio u Rijeci je odlično -rekao je Vučkić.



RIJEKA HNK Rijeka ima novo pojačanje. Bijele je pojačao Haris Vučkić, koji je stigao iz redova Real Zaragoze na posudbu do kraja sezone, objavljeno je na službenim stranicama kluba.


Haris je u Rijeku stigao u četvrtak popodne te je prisustvovao utakmici Rijeke i Hiberniana. Nema sumnje da je prvi utisak bio sjajan.


– Prvi dojmovi su super. Utakmica je bila odlična, Rijeka je prošla dalje. Super igra, super pogoci i super atmosfera – rekao je Haris Vučkić, koji je u petak odradio liječnički pregled i službeno se pridružio momčadi Rijeke.




Vučkić može igrati na poziciji napadača, ali kako i sam ističe najbolje se osjeća na mjestu polušpice, a krasi ga i ubojita lijeva noga.


– Kada je stigla ponuda Rijeke, sve sam izvagao, bilo je tu jako puno pozitivnih stvari. Dobar klub, odlična organizacija, jako dobra liga. Sve što sam vidio u Rijeci je odlično – zaključio je Vučkić.