Revijalna utakmica

Rijeka će u srijedu uveličati stogodišnjicu NK Drage, ovo su uputstva za navijače

Portal Novi list

Susret na Slatini počinje u 17 satiRIJEKA Nogometaši Rijeke ove srijede od 17 sati uveličat će stotu obljetnicu NK Drage i odigrati revijalnu utakmicu na igralištu Slatina u Mošćeničkoj Dragi. NK Draga je tim povodom izdala posebno priopćenje za posjetitelje iz kraja u kojem se oduvijek u visokom postotku navijalo za Bijele.


“Poštovani posjetitelji i navijači, u srijedu se u Mošćeničkoj Dragi ulaz za publiku otvara u 15 sati. Zbog ograničenog broja parkirnih mjesta i ulaznica, molimo vas da dođete na vrijeme kako biste mirno i bez stresa zauzeli svoje mjesto. Ne inzistirajte na ulasku vozilom u centar već pokušajte potražiti mjesto na perifernim parkiralištima.


Ulaznice se prodaju isključivo na ulazu na dan utakmice. Na ulazu će se provoditi pregled posjetitelja te vas molimo da se poštedite neugodnosti i ne pokušavate unijeti predmete koji nisu u skladu sa Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.
U gledalištu zbog relativno malog kapaciteta nastojte biti obzirni prema ostalim gledateljima, ne zaklanjajte pogled manjima i slabijima, te svojim ponašanjem ne dovodite u opasnost ostale posjetitelje.


Po završetku te izlasku iz kruga igrališta budite strpljivi zbog potencijalne gužve te oprezni u prometu da mirno i sigurno stignete svojim domovima”.