Sutrašnji susret

Riječanima je imperativ pobjeda protiv Istre, ali još će se pozornije pratiti rezultat u Osijeku: “Drugo mjesto bi bilo vrh vrhova”

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/Foto YouTube Screenshot

Simon Rožman/Foto YouTube Screenshot

Siguran sam da Istra nije sada već glavom u kvalifikacijama, nego da žele kvalitetno odigrati ovu utakmicu. Ni mi ne razmišljamo o finalu Kupa koji je na rasporedu sljedeću subotu - kaže Simon Rožman



RIJEKA Zadnje kolo Prve HNL donosi veliku borbu za drugo mjesto i Ligu prvaka. Lokomotiva i Osijek sa 62 boda te Rijeka sa samo jednim bodom manje još uvijek su u igri, a posebno će zanimljivo u subotu biti u Gradskom vrtu gdje će se susresti prva dva protivnika. U isto vrijeme (21:05) Rijeka će ugostiti Istru 1961.


– Jako se zanimljivo sada zakuhalo u rasporedu. Zadnje je kolo ispred nas, a mi smo spremni, posebice kada je u pitanju fokus. Istra je jako neugodna momčad, zadnje tri utakmice su odigrali konstantno s dobrom agresijom u srednjoj zoni i dobrim tranzicijama. Moramo na to paziti, ali moramo razmišljati najviše o sebi – rekao je uoči sutrašnje utakmice trener Rijeke Simon Rožman.


Istra 1961 je sezonu zaključila na predzadnjem mjestu te Puljanima sada slijedi kvalifikacijski ogled s Orijentom za ostanak u Prvoj HNL.




– Siguran sam da nisu sada već glavom u kvalifikacijama, nego da žele kvalitetno odigrati ovu utakmicu. Ni mi ne razmišljamo o finalu Kupa koji je na rasporedu sljedeću subotu. On je još daleko i mi se moramo fokusirati na sebe i ovu utakmicu koja je pred nama.


Drugo mjesto i Liga prvaka nisu nedostižni…


– Pratit ćemo rezultat u Osijeku. Ovo drugo mjesto sada ne ovisi samo o nama, ali da to ostvarimo bilo bi vrh vrhova. Zdravstveni karton? Halilović nije u kadru zbog kartona, za Smolčića je sezona gotova, a još je par igrača koji nisu na sto posto – zaključio je Rožman.