Konferencijska liga

Riječani se spremaju za Torshavn: “Moramo biti krajnje ozbiljni, igramo kao da je 0:0″”

Denis Frančišković

Lindon Selahi/Foto V. KARUZA

Lindon Selahi/Foto V. KARUZA



RIJEKA – Nogomet se vraća opet na Rujevicu u punom smislu, u četiri dana Bijeli će odigrati dvije domaće utakmice na dva kolosijeka.


Sutrašnji gost Riječana je Torshavn s Farskih Otoka, traži se potvrda prolaza u play-off Konferencijske lige, nedjeljni pak Lokomotiva u susretu kojem se lovi treća domaća ligaška pobjeda nakon što su Rudeš i Istra 1961 ispraćeni s okruglo deset golova u mreži.


– Prvo poluvrijeme smo dobili gore 1:3, ono što se kaže osjetili smo ih na terenu jer jedno je priprema, a drugo sama utakmica.




Igrali su u jako niskom bloku, a nešto tako očekujem i sutra. Ne vjerujem da će nešto mijenjati – kaže trener Sergej Jakirović.


– Očekujem našu maksimalnu ozbiljnost, da završimo utakmicu i pobijedimo.


Trener ne krije da postoje problemi s dijelom ozlijeđenih igrača.


– Čabraja i Petrovič su out, a upitni su Banda i Dilaver. Obregon je dobio temperaturu, Lepinjica ju je imao i vraća se treningu. Goda je dobio jedan nezgodan igrač. Ostali su na dispoziciji – informira Jakirović.


Sve bolji vezni igrač Lindon Selahi također naglašava važnost pristupa u ovoj utakmicu u kojoj su Bijeli veliki favoriti.


– Imamo dobar rezultat pred uzvrat, ali moramo i ovu utakmicu shvatiti ozbiljno.


Znamo što je bilo dobro i gdje smo griješili u prošloj utakmici, a u utakmicu moramo krenuti kao da je rezultat 0:0 – smatra Selahi.