Očekivano nezadovoljan

Razočarani Rožman: “Zaslužili smo više, a Hajduk je iz jedne i pol prilike došao do pobjede”

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Znali smo da će utakmica ići u tom nekom smjeru, imali smo dvije, tri stopostotne prilike koje smo morali zabiti i onda prije završiti susret, ali nažalost to nismo napravili - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Trener Rijeke Simon Rožman očekivano je bio nezadovoljan i namrgođen nakon poraza u zadnjoj minuti Jadranskog derbija.


– Zaslužili smo bodovno više nego što smo dobili. Znali smo da će utakmica ići u tom nekom smjeru, imali smo dvije, tri stopostotne prilike koje smo morali zabiti i onda prije završiti susret, ali nažalost to nismo napravili. Sigurno smo razočarani, vidjelo se da je Hajduk dobro igrao u prijašnjim utakmicama, iako je danas praktički iz jedne i pol prilike došao do pobjede. Mi smo svoje šanse imali, ali ih nismo realizirali – rekao je Rožman nakon susreta.


– Htjeli smo dobiti više dubine izmjenama u 60. minuti. Cijela utakmica je bila pod jako dobrom kontrolom, šteta za gol jer smo zaslužili više. Vukčević? Polako nove igrače treba uvoditi u igru, svaki igrač koji dolazi nije fizički na razini na kojoj bi htio. Danas je obavio svoj dio kako treba.