Pouzdani stoper

Radeljić uvjeren da poraz u Maksimiru neće uzdrmati Bijele: ‘Planiramo ostati prvi na ljestvici’

Davor Petrović

Foto Marko Prpić PIXSELL

Foto Marko Prpić PIXSELL

Nisu nas ničim iznenadili. Znali smo kako igraju, kaže Radeljić



Da je derbi okončan neriješenim rezultatom, Stjepan Radeljić definitivno bi bio kandidat za igrača utakmice. Njegova izvedba bila je vrlo zrela, a u završnici prvog dijela glavom je zaustavio udarac Brune Petkovića, i to nakon što je lopta već prošla Nediljka Labrovića.


– Izgubili smo utakmicu na bolan način. Nije lako doživjeti poraz nakon jedanaesterca u zadnjoj minuti. Mislim da smo se dobro pripremili i parirali Dinamu. Kod nas su se vidjele volja i želja cijele momčadi. Iako je Dinamo odigrao zahtjevnu utakmicu protiv Betisa, znali smo da imamo težak zadatak. Imali smo svoje prilike, ali nismo ih iskoristili. Ovaj poraz sigurno nas neće pokolebati. I dalje smo prvi na ljestvici i tu planiramo ostati – istaknuo je Radeljić, dodavši da je dobro surađivao s Matejem Mitrovićem u zadnjoj liniji.


Prema njegovom mišljenju, Rijeka je dobro parirala Dinamu.




– Nisu nas ničim iznenadili. Znali smo kako igraju, da pune loptama svoje »osmice«. Vjerujem da smo to dobro zatvarali. Na kraju krajeva, primili smo gol iz penala na samom kraju utakmice, a ne iz igre. Nakon ovog poraza nema predaje. Idemo dalje jako – zaključio je Radeljić.