Adrian Liber

Predugo je čekao pravu šansu, a onda je bljesnuo u Šibeniku: “Drago mi je da sam mogao pomoći ekipi”

Portal Novi list

Adrian Liber/Foto Arhiva NL

Adrian Liber/Foto Arhiva NL

Bivši junior i kadet Rijeke ušao je protiv Gorice i umalo se upisao u strijelce. Tomić ga je uveo i protiv  Šibenika, gdje je uzvratio asistencijom Josipu Drmiću za pobjednički pogodak



RIJEKA Jedna od najvećih pobjeda Gorana Tomića, novoga trenera Rijeke, je  – Adrian Liber. Potpuno nejasno je zbog čega je njegov prethodnik Simon Rožman ignorirao igrača koji je u dresu Orijenta 1919 odigrao sjajnu sezonu pokazavši u kontinuitetu svu raskoš svog talenta u nimalo jednostavnim drugoligaškim okvirima. Na koncu nejasno je zbog čega su klupski sportski direktor i brojni skauti dali zeleno svjetlo za Liberov povratak na Rujevicu da onda nerijetko ne bi bio ni u zapisniku utakmice. Uostalom, na njegovo mjesto doveden je na posudbu (?) Robert Mudražija iz Kopenhagena, koji u dosadašnjih 13 nastupa u bijelom dresu nikoga još nije uvjerio da je materijal za europsku Rijeku.


Bivši junior i kadet Rijeke ušao je protiv Gorice i umalo se upisao u strijelce. Tomić ga je uveo i protiv  Šibenika, gdje je uzvratio asistencijom Josipu Drmiću za pobjednički pogodak.


– Bila je napeta utakmica od samoga početka, znali smo da će biti teško, trener nas je na to upozoravao, ali najbitnije da smo pobijedili i nastavili pozitivan niz rezultat – rekao je Liber kojemu je ovo treći prvenstveni nastup (drugi po povratku s Krimeje), u bijelom dresu.




– Bilo je treme, ovo su mi prvi nastupi, ali drago da sam mogao pomoći ekipi – rekao je Liber.