Rujevička nervoza

POSLJEDICE PORAZA Smolčić preskače Varaždin, slijedi kazna za baklje, a živci su popustili navijačima i klupskoj legendi

Portal Novilist.hr

U 84 min. isključio sam pomoćnog trenera s dodatne klupe Danka Matrljana zbog stalnog omalovažavanja prvog pomoćnog suca tijekom cijele utakmice. ( riječima: smješni ste, jer vas nije sram i sl.)", konstatirao je sudac Strukan u službenom zapisniku utakmice.



RIJEKA Nogometaši Rijeke doživjeli su bolan poraz do Gorice koji sam po sebi ne bi bio tako tragičan da se uz njega nije dogodilo nekoliko drugih negativnih epizoda. Utakmica je još jednom pokazala veliku polarizaciju među navijačkim tijelom. Međusobni verbalni sukobi na zapadu i istoku dodatno su se, uz nastavak slabih partija na domaćem terenu, zaoštrili. Dio navijača počeo je otvoreno prozivati Armadu za sve loše što se zbiva na terenu, a budući da na istoku i zapadu ima dosta bivših ili “umirovljenih” članova Armade neće trebati još puno ovakvih utakmica da sve zajedno dodatno kulminira. 


Snimio Roni BRMALJ


Snimio Roni BRMALJ



Sjever je priča za sebe. Delegat utakmice konstatirao je da je u 60. minuti utakmica prekinuta zbog tri baklje koje su doletjele u prostor ispred gola. Jasno je da Rijeci slijedi nova kazna. Rijeka je ove sezone osim kazne za hukanje sa zapada i istoka već jednom kažnjena za ubacivanje baklji s Armadine tribine.


Snimio Roni BRMALJ


Snimio Roni BRMALJ





Osim Hrvoja Smolčića koji će isključenje odraditi u utakmici osmine finala Kupa u Varaždinu sudac Strukan udaljio je s klupe i klupsku legendu Danka Matrljana.



“U 84 min. isključio sam pomoćnog trenera s dodatne klupe Danka Matrljana zbog stalnog omalovažavanja prvog pomoćnog suca tijekom cijele utakmice. (riječima: smješni ste, jer vas nije sram i sl.)”, konstatirao je Strukan u službenom zapisniku utakmice.