Radomir Đalović

Pomoćni trener Rijeke nakon nove pobjede probuđene momčadi: “Bitno je i što drugu utakmicu zaredom nismo primili gol”

Radost Riječana/V. KARUZA

Radost Riječana/V. KARUZA

Dugo smo patili i tražili izlaz iz krize, a sada smo odigrali pravu utakmicu - rekao je Đalović



RIJEKA Pomoćni trener Rijeke Radomir Đalović po običaju je stao ispred TV kamera neposredno nakon pobjede Bijelih nad Lokomotivom.


– Dugo smo patili i tražili izlaz iz krize, a sada smo odigrali pravu utakmicu. U prvom poluvremenu bilo je onako kako smo htjeli, zabili smo dva gola, imali smo dosta šansi i djelovali smo jako ozbiljno. U nastavku smo malo pali, Lokomotiva je imala svoje prilike, ali uspjeli smo zabiti gol na kraju i sasvim zasluženo smo pobijedili.


Je li promjena uslijedila tijekom priprema u reprezentativnoj stanci?




– Uslijedila je tada, ali uslijedilo je to što nam se vratila većina igrača. Protiv Hajduka na Rujevici imali smo u kadru pet juniora. Vratili su se igrači, trenirali su više i trener je uspio prenijeti neke svoje zahtjeve na njih. Pobijedili smo dvije utakmice, ali prije toga smo gubili. Moramo strijemiti da nastavimo pobjeđivati i da se vratimo u vrh HNL-a.


Foto galerija: SuperSport NL: Rijeka - Lokomotiva 3:0 Foto: Vedran Karuza


Rijeka se budi uz podršku navijača?


– Hvala navijačima, ali ne samo zbog današnje podrške koja je bila sjajna, već podrške u periodu kada nismo bili pravi. Cosmi je prenio na igrače neke svoje ideje i moramo nastaviti ovako. Dvije utakmice nismo primili gol i to je isto tako bitno.


Slijedi vam gostovanje kod Moslavine u Kupu, pa Slaven Belupo?


– Probat ćemo gostovanje u Kupu shvatiti ozbiljno jer te utakmice znaju biti nezgodne, a onda ćemo pokušati na gostovanju kod Slavena nastaviti  niz – rekao je Đalović.