Navijači

POHOD NEKA KRENE Armada najavila nastavak HNL-a gostovanjem na Maksimiru

Edi Prodan

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Armada je organizirala autobuse za navijače kako bi podrška s južne tribine bila čim snažnija i poticajnija za igrače Rijeke.



Sa sloganom “Pohod neka krene” u nastavak natjecanja u 31. izdanju Hrvatske nogometne lige uključuju se i navijači Rijeke predvođeni Armadom.


Iako se na žalost nastavak prvenstva ne dočekuje na domaćem terenu, počinje derbijem, maksimirskim srazom već deset godina dvije apsolutno najbolje i najtrofejnije momčadi HNL-a, prvo i drugoplasiranih Dinama i Rijeke.


Armada je tim povodom organizirala autobuse za navijače kako bi podrška s južne tribine bila čim snažnija i poticajnija za igrače Rijeke.




Cijena puta i ulaznice za utakmicu za članove Armade je 120 kuna, dok je za ostale cijena 160 kuna.


Svi koji žele autobusima u Zagreb moraju se u prostorije KN Armada javiti u četvrtak i petak od 18 do 21 sat.


S obzirom da je poznato kako se na stadion ne može bez “covid putovnice”, testiranje za sve koji je nemaju po cijeni od 50 kuna je u petak od 18 do 21 sat, također u prostorijama KN Armada.


Za sve koji idu u privatnom aranžmanu, cijena ulaznica je 40 kuna, a prodaju se na blagajnama zapadnog ulaza stadiona HNK Rijeka u petak od 16 do 20 sati i subotu od 9 do 13 sati.


Na dan utakmice ulaznice će se moći kupiti na blagajnama na južnoj, gostujućoj tribini stadiona Maksimir od 16 sati, dok je početak utakmice Dinamo – Rijeka je u nedjelju u 17,30 sati.


– Pozivamo sve navijače Rijeke da se na ovo gostovanje otpute u što je moguće većem broju. Posebno pozivamo sve mlađe članove kojima je ovo važno gostovanje prilika za međusobno povezivanje, za stvaranje ekipe koja će i na sva ostala gostovanja.


Također, za vrijeme prijava u četvrtak i petak, svi koji su se dosad učlanili mogu podignuti svoje nove iskaznice. Oni koji nisu, to mogu učiniti, učlaniti se za ovu godinu, nabaviti kalendar za 2022. godinu, kao i čitav niz novih navijačkih artikala, poručio nam je Mateo Dejak, tajnik KN Armada.


Pohod neka krene. Gostovanja su jedan od ključnih dijelova mozaika uspješnosti, težnje da Rijeka i ove, kao i 2017. godine osvoji dvostruku krunu. Puna gostujuća tribina ne samo da je poticajna za igrače, ona je sasvim sigurno poticajna i po ispravnost svih onih elemenata koji čine utakmicu – regularnom.