Sjeverna tribina

Pogledajte kako su igrači Rijeke proslavili s Armadom pobjedu za ostanak na vrhu HNL-a

Portal Novi list

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Dio navijača Armade ostao je pjesmom proslavljati pobjedu i dugo nakon posljednjeg sučevog zviždukaNogometaši Rijeke vratili su se na vrh ljestvice SuperSport HNL-a, nakon što su u susretu 25. kola pred 6.850 gledatelja na Rujevici pobijedili Varaždin sa 2-0.


Riječani su slomili Varaždin tek u završnici susreta, a golove su zabili Niko Galešić u 80. minuti i Matej Mitrović u 90. minuti.

Veliku pobjedu za ostanak na vrhu HNL-a igrači Rijeke lijepo su proslavili zajedno s najžešćim navijačima, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu Vedrana Karuze.


Foto galerija: Utakmica Rijeka - Varaždin Foto: Vedran Karuza


Dio navijača Armade ostao je pjesmom proslavljati pobjedu i dugo nakon posljednjeg sučevog zvižduka, toliko da su prisilili kapetana Nediljka Labrovića i četvoricu suigrača na još jedan bis pred sjevernom tribinom.


Foto Vedran Karuza


Dio njih koji nije igrao (Ivanović, Grgić…) produžio je na trening na pomoćnom igralište dok je Željko Sopić obavljao svoje obveze prema televizijskom programu.


Foto Vedran Karuza


Inače, Armada je tijekom utakmice porukama s tribina reagirala na sva događanja oko afere VARleaks, koja posljednjih dana potresa temelje hrvatskog nogometa.Tako je Armada u 11. minuti počela sa skandiranjem “HNS pederi, nogomet ste s……”, a samu minutu kasnije izvjesila transparent sa znakovitom porukom “Sami protiv svih na terenu i na tribinama, protiv poslušnika u VAR sobi i ložama”.


Foto Vedran Karuza


Armada je izvijesila i poruku: “Protiv pečata na tuđim priopćenjima, on se nosi ponosno na prsima”.Oštro i glasno skandiranje je podržala potom i istočna tribina, a pridružili su se i brojni drugi gledatelji na zapadu.