Uzbudljivi dvoboji

Okončan veliki Armadin futsal turnir “Sami protiv svih”. Pobjednik slovenska ekipa Ambrož Team



Nakon tjedan dana uzbudljivih utakmica i čak 24 prijavljene ekipe na “Sami protiv svih powered by Favbet” futsal turnir pobjednički pehar je podigla slovenska ekipa Ambrož team.


Drugo mjesto pripalo je riječkoj ekipi CB Manhattan & Armada, treće KMF Sokrates, dok je četvrto mjesto pripalo ekipi Palmerias. Odlično popraćen od brojnih gledatelja u uglavnom prepunoj dvorani Dinko Lukarić na Kozali, turnir je pokazao koliko je veliko zanimanje Riječana za ovim iznimno dinamičnim i atraktivnim sportom tako da je izvjesno kako će ovaj postati tradicionalan.


Za najboljeg igrača turnira nagrada je pripala Daliboru Radusinu iz CB Manhattan & Armada, za najboljeg golmana proglašen je Carlo Berković iz CB Manhattan & Armada, dok je najbolji strijelac Igor Mirković iz ekipe KMF Sokrates.




– I ovim putem još jednom zahvaljujemo HMNK Rijeka na velikoj pomoći u organizaciji samoga turnira i na odličnoj suradnji kao i svim sponzorima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće. Također, hvala ekipama na fer i korektnoj igri, te svima koji su došli, pogledali i podržali turnir, istaknuo je Mateo Dejak, tajnik KN Armada.


NAJBOLJA PETORKA


Carlo Berković – CB Manhattan & Armada
Kristian Cianci – CB Manhattan & Armada
Niko Vukmir – Palmerias
Nikola Jandrić – Ambrož team
Denis Totošković – Ambrož team