Simon Rožman

Oduševljen sam atmosferom s Kantride, vidjelo se i koliko moramo raditi na planu igre

Denis Frančišković

Hari Vukas i Simon Rožman, treneri Zrinjskog i Rijeke nakon utakmice na Kantridi/Foto Arhiva NL

Hari Vukas i Simon Rožman, treneri Zrinjskog i Rijeke nakon utakmice na Kantridi/Foto Arhiva NL

Nastojali smo fizički još više podići momčad, a dosta smo informacija podijelili oko taktike, odnosno kako želimo igrati. Dečki to prihvaćaju i žele, ali ne ide to tako jednostavno i brzo. Nadam se da će se sve poklopiti kroz neko vrijeme - najavljuje Rožman



RIJEKA Iza nogometaša Rijeke je drugi Povratak na Kantridu, no osjećaji će zasigurno još poduže prožimati svlačionicu i treninge »bijelih«. Dovoljno je bilo vidjeti sliku po završetku utakmice, gotovo petnaest minuta od posljednjeg sučevog zvižduka igrači su s uzdignutim rukama stajali ispred zapada, uz obostrane ovacije. Nakon dugog vremena opet su se »kliknuli« Armada i momčad te znakovito najavili novu buduću sinergiju.


Malotko je u subotu bio ravnodušan pod stijenama Kantride. Dobre vibracije širile su se već spuštanjem na mjesto koje navijači zazivaju kao svoj jedini dom, dizale se s početkom utakmice i dojmljivim vatrometom na samom igralištu, a kao po običaju kulminirale posljednjih pola sata bakljadom i završnim činom pred najgrlatijim navijačima. No, tu nije bio kraj, ispod B tribine počelo je treće poluvrijeme povratka na Kantridu.


– Stvarno sam oduševljen atmosferom. To je baš lijepa stvar za klub i grad. I naravno, navijače – ustvrdio je Simon Rožman, novi trener »bijelih«, analizirajući još dugo nakon susreta s pomoćnicima zbivanja na travnjaku. – Sad smo u jednom stvarno zahtjevnom razdoblju, napravili smo pet stvarno teških treninga, a neke stvari smo pokušavali i na terenu protiv Zrinjskog. Dobio sam uvid u sve igrače, a sada smo željeli još i dodatno malo vidjeti juniore. Što se tiče same utakmice, vidi se koliko još treba raditi na planu igre. Dečki to žele i na dobrom smo putu. Vjerujem da ćemo biti samo bolji.




Iza Riječana su mini umaške pripreme, ispred još tjedan dana priprema za gostovanje u Koprivnici.


– Nastojali smo fizički još više podići momčad, a dosta smo informacija podijelili oko taktike, odnosno kako želimo igrati. Dečki to prihvaćaju i žele, ali ne ide to tako jednostavno i brzo. Nadam se da će se sve poklopiti kroz neko vrijeme – najavljuje Rožman.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU