Novi slučajevi

Novi val korone i u Osijeku, petorica igrača zaražena virusom

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Identitet igrača nije poznat, ali je potvrđeno kako oni neće konkurirati za sljedeće tri utakmice Osijeka, među kojima je i ona s Rijekom (29.11.)OSIJEK IZ NK Osijek su tijekom današnjeg dana objavili kako su u klubu petorica igrača zaražena koronavirusom.


Identitet igrača nije poznat, ali je potvrđeno kako oni neće konkurirati za sljedeće tri utakmice, među kojima je i ona s Rijekom (29.11.).


– I u NK Osijek se probio novi val koronavirusa, pa je posljednjim testiranjem utvrđeno kako je pozitivno pet naših igrača. Dakako da se postupilo u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i svi su oni odmah po dobivenim nalazima poslani u samoizolaciju. Podrazumijeva se da nitko od njih neće konkurirati za predstojeći subotnji derbi s Dinamom, kao ni za utakmice koje su na rasporedu idućega tjedna kada Osijek prvo gostuje u Puli, a potom i u Rijeci – priopćio je osječki prvoligaš.
U HNK Rijeka trenutno su pozitivna sedmorica igrača, ali će oni do susreta s Napolijem u Europskoj ligi (26.11.) već izaći iz samoizolacije.