Problemi uoči Europe

Novi udarci za Rožmana, Zoran Arsenić preskače Kolos, Franko Andrijašević je upitan

Mateo Sučić

Franko Andrijašević/Foto Arhiva NL

Franko Andrijašević/Foto Arhiva NL

Branič iz Osijeka u 37. minuti je zbog opasnog starta prema Grezdi dobio izravni crveni karton, ali i doživio rupturu zadnje lože od osam centimetara



RIJEKA Zbog visokog poraza, priča o Čolakovom transferu i teškoj ozljedi Milana Ristovskog ispod radara je prošlo da su Franko Andrijašević i Zoran Arsenić izašli s ozljedama iz sudara u Gradskom vrtu. Pritom je teže prošao Arsenić, koji je na svom debiju u dresu Rijeke upoznao onu da nevolja nikada ne dolazi sama. Branič iz Osijeka u 37. minuti je zbog opasnog starta prema Grezdi dobio izravni crveni karton, ali i doživio rupturu zadnje lože od osam centimetara.


– Nije dobro, Arsenić je najmanje mjesec dana »out« – potvrdit će Rožman crne sumnje, ali i dodati da se nada da će barem Franko biti spreman za Kolos.


– Franko se ozliijedio u onoj spornoj situaciji pred golom Osijeka, dobio je jak udarac od Bočkaja, ima veliki hematom i još uvijek je izvan treninga. Nadam se samo da ćemo ga uspjeti zakrpati za četvrtak…




Riječane baš »idu« ozljede, van stroja su trenutačno Halilović, Ristovski, Arsenić, Andrijašević i Yateke.


– Sve ozljede su iz nekakvog duela ili iz spleta okolnosti. Ristovski je imao baš veliki peh, ja mu želim što brži oporavak i nadam se da smo po tom pitanju ispucali lošu sreću za ovu sezonu – rekao je Rožman.