Naglasak na miru

Nogometaši Rijeke ugostit će reprezentaciju Ukrajine u humanitarnom susretu, sredstva će ići globalnoj platformi

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će uplaćena za online platformu “United 24” čije je pokretanje objavio i podržao predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij, navedeno je na web stranici Rijeke



RIJEKA HNK Rijeka i reprezentacija Ukrajine odigrat će u srijedu, 18. svibnja, humanitarnu utakmicu na Rujevici s početkom od 18 sati, objavljeno je na službenoj web stranici kluba.


“Ovom utakmicom želimo staviti naglasak na važnost očuvanja mira i solidarnosti svugdje u svijetu, a posebno u Ukrajini gdje nažalost proteklih mjeseci svjedočimo velikim tragedijama koje sa sobom nosi rat. Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će uplaćena za online platformu “United 24” čije je pokretanje objavio i podržao predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij. Radi se o globalnoj platformi i prikupljena sredstva koriste se za pomoć Ukrajini”, objavljeno je na stranici.


Ulaznice za humanitarnu utakmicu mogu se kupiti na zapadnoj blagajni kampa HNK Rijeka, radnim danom od 16 do 20 sati te subotom od 9 do 13 sati. Cijene ulaznica su – zapadna tribina 70 kuna, istočna tribina 40 kuna i sjeverna tribina 20 kuna.