Trening u Napulji

Nogometaši Rijeke minutom šutnje prije treninga na San Paolu odali počast Diegu

Mateo Sučić

Mnogo toga još uvijek podsjeća na Diegov boravak u Napulju, počevši od slika i ikona svetaca koje je uoči utakmice ostavljao u tunelu prije izlaska na teren...



NAPULJ Posljednji trening nogometaša Rijeke uoči ogleda Europske lige protiv Napolija počeo je minutom šutnje. Bijeli su nakon što su istrčali na glavni travnjak San Paola odali počast Diegu Armandu Maradoni. I to u njegovu domu, tamo gdje je ostavio duboki trag za svojih igračkih dana.



Mnogo toga još uvijek podsjeća na Diegov boravak u Napulju, počevši od slika i ikona svetaca koje je uoči utakmice ostavljao u tunelu prije izlaska na teren… Tužna slika i podsjetnik na po mnogima najveće nogometaša koji je kročio tim kultnim talijanskim stadionom.





Nakon minute šutnje Riječani su odradili uobičajeno rastrčavanje. Ispred stadiona su se pak počeli okupljati navijači. Maradonina smrt definitivno je potresla Napolijevu nogometnu obitelj i brojne navijače.



Inače, prije treninga održana je presica na kojoj su putem zooma ili uživo svjedočila točna dva novinara. Jedini koji je doputovao s momčadi Rijeke iz Hrvatske i jedan talijanski kolega.