Poraz od Mađara

Nogometaši Rijeke minimalno poraženi u prvoj pripremnoj utakmici u Umagu, Rožman svim igračima podijelio minutažu

Mateo Sučić

Nogometaši Rijeke/Foto S. DRECHSLER

Nogometaši Rijeke/Foto S. DRECHSLER

Mogu pohvaliti igrače za rad ovoga tjedna, dobra je atmosfera i energija, put je pravi i tako ćemo se ponašati i sljedeći tjedan - rekao je nakon utakmice trener Rijeke



UMAG Nogometaši Rijeke poraženi su minimalnim rezultatom (0:1) u prvoj pripremnoj utakmici u Umagu. Mađarski prvoligaš MOL Fehervar pobjedu je odnio pogotkom Bamgboyea u 65. minuti.


RIJEKA – MOL FEHERVAR 0:1


Gradski stadion igralište 4. Gledatelja: 200. Sudac: Alen Halilović. Strijelac: 0:1 Bamgboye (65′).


RIJEKA: Nevistić, Tomečak, Capan, Galović, Arsenić, Štefulj, Čerin, Lončar, Murić, Kulenović, Menalo (od 46′: Nwolokor, Braut, Escoval, Galešić, Smolčić, Travaglia, Lepinjica, Pavičić, Liber, Yateke, Frigan).


MOL FEHERVAR: Rockov, Fiola, Zeke, Visar, Tamas, Alef, Pinto, Houri, Geresi, Dardai, Budu (još su igrali: D. Kovacs, Bolla, Rus, Stopira, Hangya, Nikolov, Nyari, I. Kovacs, Halmai, Petrjak, Nikolic, Szabo, Bamgboye).


Trener Rijeke Simon Rožman podijelio je minutažu svim igračima, jedino je poštedio Prskala, Velkovskog, Turčina i Bilića. U prvom je poluvremenu za “bijele” istrčala standardna jedanaestorka, koja je pokazala dobru igru, ali je nedostajala realizacija.


Foto galerija: NK Rijeka - MOL Fehervar pripremna utakmica u Umagu Foto: Sergej Drechsler


U nastavku je Rožman priliku dao i svim mladim igračima, a pogodak odluke je i došao u tom dijelu, odnosno u 65. minuti.




– Ovo je zadnje opterećenje prije kratke pauze ovoga vikenda. Zadovoljan sam prvim poluvremenom, vidio sam puno dobrih stvari, ali realizacija nije bila na razini, iako to nisam ni očekivao. Mogu pohvaliti igrače za rad ovoga tjedna, dobra je atmosfera i energija, put je pravi i tako ćemo se ponašati i sljedeći tjedan – rekao je nakon utakmice trener Rijeke Simon Rožman.


Foto galerija: Pripreme NK Rijeke u Umagu Foto: Sergej Drechsler