Povratak 

Niko Janković potpisao ugovor s Bijelima: “Rijeka i ja smo kliknuli od početka i to su znali svi u klubu”

Zlatko Horvat

Niko Janković / Snimio Mateo LEVAK

Niko Janković / Snimio Mateo LEVAK

Moja je želja bila postati igrač Rijeke i to su znali svi u klubu. Želim se zahvaliti stručnom stožeru i predsjedniku Miškoviću što su mi to omogućili - kaže Janković



 


 


RIJEKA  Sedam dana nakon što je trener Sergej Jakirović potvrdio povratak Nike Jankovića na Rujevicu, 21-godišnji ofenzivni veznjak stavio je potpis na trogodišnji ugovor s Bijelima. Za razliku od drugog dijela prošle sezone, kada je kao posuđeni igrač Dinama odigrao 19 utakmica i postigao dva gola, Janković je sada igrač Rijeke, baš kao što je bio njegov stric Janko Janković od 1985. do 1988. godine.




– Rijeka i ja smo kliknuli od samog početka i moja je želja postati igrač Rijeke i to su znali svi u klubu. Želim se zahvaliti stručnom stožeru i predsjedniku Miškoviću što su mi to omogućili – rekao je Niko Janković, koji se kratko zadržao u Rijeci. Nova destinacija je Kranjska Gora i pripreme s novim (starim) suigračima.


Janković je bio jedan od igrača koji su Rijeku iz borbe za ostanak preusmjerili prema Europi i Konferencijskoj ligi.


U KRANJSKOJ GORI – Mislav Zadro i Niko Janković / Foto HNK RIJEKA


– Prošla je sezona bila jako turbulentna. Na početku prošle sezone bilo je jako loše. Na proljeće je bilo – fantastično. Kao momčad pokazali smo da znamo i možemo.


Moja je želja bila postati igrač Rijeke i to su znali svi u klubu. Želim se zahvaliti stručnom stožeru i predsjedniku Miškoviću što su mi to omogućili – kaže Janković.


Nije bilo puno odmora za Niku Jankovića, koji prema Transfermartu, vrijedi 750.000 eura.


– Otišao sam nakon prvenstva u svoje selo, u svoje Hrvace, igrao sam malo balote, bilo je mako hakla, malo mora, a posljednjih 15 dana sam svakoga dana individualno trenirao tako da sam spreman došao na pripreme.