Popularne cijene

Nikad lakše na tribine Rujevice: Dinamo, Osijek i Hajduk za svega 70 kuna!

Portal Novi list

Svi koji su bili na zapadu protiv Olimpije imaju besplatan ulaz na rujevički sjever/Foto Arhiva NL

Svi koji su bili na zapadu protiv Olimpije imaju besplatan ulaz na rujevički sjever/Foto Arhiva NL

Iz kluba podsjećaju i da ulaznica za D tribinu “Povratka na Kantridu” vrijedi kao voucher za sjevernu tribinu utakmice protiv Dinama



RIJEKA S Rujevice stiže obavijest o tome kako je krenula prodaja ulaznica za subotnji derbi s Dinamom.


Prodaja na zapadnim blagajnama vrši se svaki dan od 16 do 20 sati. Prodaja na dan utakmice na zapadnoj blagajni bit će od 14 sati, a na istočnoj od 15.30 sati.


U prodaji je i derbi paket ulaznica kojim se može osigurati ulaznice protiv Dinama, Osijeka i Hajduka do 50 posto povoljnije. Preciznije, te tri utakmice moguće je gledati za svega 70 kuna (sjeverna tribina za članove), odnosno 110 kuna (sjeverna tribina za nečlanove).




Iz kluba podsjećaju i da ulaznica za D tribinu “Povratka na Kantridu” vrijedi kao voucher za sjevernu tribinu utakmice protiv Dinama. Ulaznicu i osobni dokument potrebno je predočiti na zapadnoj blagajni stadiona i preuzeti besplatnu ulaznicu za subotnju utakmicu.


Budući da je za ulazak na stadion neophodna EU digitalna Covid potvrda  važna je informacija i da se testiranje može napraviti u Poliklinici Medico po povlaštenoj cijeni. Prijavom putem aplikacije app.medico.hr. i unošenjem promokoda HNKRIJEKA cijena testiranja iznosi 70 kuna.


Testirati se možete u petak 15. listopada od 7 do 14 sati, te subotu 16. listopada od 7.30 do 13 sati.


Sve informacije oko ulaznica možete pogledati OVDJE.