Prva HNL

Nenad Bjelica zadovoljan debijem tijekom kojega se vratio u mladost: “Posebni su ovo osjećaji, uživao sam”

Portal Novilist.hr

Foto D. KOVAČEVIĆ

Foto D. KOVAČEVIĆ

Danas samo zasluženo pobijedili iako smo imali boljih i lošijih faza, kao što je bilo na početku drugoga poluvremena kada smo pali u energiji. Onda smo se s izmjenama malo vratili, podigli energiju i agresivnost - rekao je novi trener Osijeka



OSIJEK Trener Osijeka Nenad Bjelica nije mogao poželjeti bolji debi nego ovaj današnji.


– Danas samo zasluženo pobijedili iako smo imali boljih i lošijih faza, kao što je bilo na početku drugoga poluvremena kada smo pali u energiji. Onda smo se s izmjenama malo vratili, podigli energiju i agresivnost. Drago mi je radi ekipe jer smo ostavili ovako dobar rezultat protiv jednog renomiranog protivnika – rekao je nakon utakmice Bjelica koji se tijekom ovoga susreta vratio u mladost


– Kada gledam djecu koja skupljaju lopte se vraćam u mladost jer sam svoju mladost proveo ovdje, skupljao lopte, gledao utakmice na ovim tribinama. Posebni su to osjećaji, uživao sam.




Vedran Jugović, autor prvoga pogotka na utakmici Osijeka i Rijeke, zadovoljan je nakon utakmice protiv svojega bivšeg kluba.


– Mislim da je pobjeda zaslužena što se vidi i na rezultatu. Dominirali smo od početka, postavili smo se kako treba. Nismo težili kompliciranju, nego smo igrali što jednostavnije što je traner od nas i tražio. Ovo je strašno veliki poticaj za dalje – rekao je Jugović kojemu je ovo drugi pogodak u četiri kola Prve HNL.


– Trener je rekao da traži opasnost sa svih pozicija i da budemo konkretni, vezni igrači također moraju zabijati. Danas se meni posrećilo i dvojici kolega, ali nije bitno tko je upisan u strijelce, nego da mi osvajamo bodove.


Osječane sada čeka nastup u Europskoj ligi protiv švicarskog Basela.


– Svi znamo da je protiv Basela jedna velika utakmica, to je jak protivnik. Mi smo u ovoj utakmici pokazali da smo spremni i da imamo što reći na našem terenu – zaključio je Jugović.