Pregovori i dogovori

Naziru se konture velikog posla: Daniel Štefulj tek na ljeto ide u Maksimir, Rijeci 1,5 milijuna eura plus bonusi i tri igrača Dinama!

Mateo Sučić

Daniel Štefulj u dresu Rijeke/Foto Arhiva NL

Daniel Štefulj u dresu Rijeke/Foto Arhiva NL

Pregovori traju, a kompleksni su iz razloga što je više igrača uključeno u cijeli posao

RIJEKA Priča oko transfer Daniela Štefulja u Dinamo po svemu sudeći dobit će službenu notu. Vjerojatno ne danas ili sutra, ali sve ide u smjeru da će se realizirati ove zime… Pregovori traju, a kompleksni su iz razloga što je više igrača uključeno u cijeli posao. Sve je krenulo Dinamovim upitom o mogućnosti da se 21-godišnji lijevi branič transferira na Maksimir i Rijekinim odgovorom da za njega traži 2,5 milijuna eura, Frana Karačića i da Štefulj ostane u Rožmanovom kadru do ljeta. Naknadno je u priču uključen i Neven Đurasek čije kvalitete na Rujevici također cijene (Rijeka je na prvu željela Tolića koji je nedohvatljiv s obzirom na visinu ugovora u Dinamu), pa onda i mladi lijevi branič Roko Jurišić kojeg riječka struka, očito, vidi kao zanimljiv potencijal.


Sve to diktira konačnu visinu transfera koji, kako sada stvari stoje, varira od 1,5 milijuna eura i deset posto od nekog budućeg transfera do dva milijuna eura, dakako uz Karačića, Đuraseka i Jurišića koji bi u Rijeku došli odmah, te ostanak Štefulja u riječkom dresu do kraja sezone.