Uoči finala Kupa

Navijači Rijeke do petka mogu kupiti preostale ulaznice za finale Kupa, na brodu ima još 150 slobodnih mjesta

Edi Prodan

M. LEVAK

M. LEVAK

Svi koji nisu kupili ulaznice za utakmicu, mogu to učiniti do 20. svibnja u 12 sati, na zapadnim blagajnama ulaska u kamp HNK Rijeka, svakoga dana od 16 do 20 sati. Nakon tog datuma ulaznice se više neće moći kupiti



RIJEKA Iako su za putovanje u Split na finalni ogled hrvatskog Kupa između Rijeke i Hajduka bile u prodaju puštene karte za Jadrolinijin brod Dubrovnik, ovih je dana došlo do promjene tako da će se u splitsku Sjevernu luku putovati najvećim brodom u floti Jadrolinije, mnogima omiljenim »Markom Polom«. Što se tiče broja putnika, situacija je nepromijenjena, u prodaju se danas pušta preostalih 150 mjesta. Velika je novost da »Marko Polo« ima više mjesta u kabinama – umjesto 457 kreveta na »Dubrovniku«, »Marko Polo« u 153 kabine ima 551 krevet. Brod ima veliku kavanu s 368 mjesta, te još 362 mjesta u restoranu, salonu i aperitiv-baru.


Zbog promjene broda, došlo je i do promjene termina polaska. Za većinu on je sad mnogo bolji jer ukrcaj na brod je, umjesto u ranim jutarnjim satima u četvrtak, predviđen u srijedu 25. svibnja od 21 sat, dok je sam polazak točno u ponoć, slično kao i prije pet godina.


»Marko Polo« je inače nakon jako uspješne ljetne sezone 2021. godine, zimu proveo u Malom Lošinju u čijem je brodogradilištu imao redovitu obnovu.




»Marko Polo« je izgrađen 1972. godine u Le Havreu u Francuskoj, tako da će u listopadu proslaviti svoj okrugli, 50. rođendan. Od 1988. godine se nalazi u floti Jadrolinije, a matična mu je luka dakako Rijeka.
Svi koji nisu kupili ulaznice za utakmicu, mogu to učiniti do 20. svibnja u 12 sati, na zapadnim blagajnama ulaska u kamp HNK Rijeka, svakoga dana od 16 do 20 sati. Nakon tog datuma ulaznice se više neće moći kupiti. Na raspolaganju su sektor A (90 kuna), sektor B (120 kuna), te sektori C i D (150 kuna). U ova dva sektora bit će formiran i navijački kop. Za kupnju ulaznica potrebno je priložiti osobne iskaznice za sve osobe za koje se kupuje ulaznica.


Još 150 mjesta na brodu

Svi koji su se do sada prijavili te platili put ili kabinu, svoje karte mogu podignuti od danas do četvrtka od 17 do 21 sat u prostorijama KN-a Armada. Za podizanje karata potrebna je potvrda dobivena prilikom plaćanja puta.


U isto vrijeme moći će se kupiti i preostalih 150 mjesta za brod. Cijena puta za članove KN-a Armada je 250 kuna, za ostale 350 kuna.