Incident

Navijač na Rujevici bacio čašu pive prema Klafuriću i Gomisu, zabunom priveden bivši igrač i trener Rijeke!

Denis Frančišković

Čaša leti prema terenu.../Foto S. DRECHSLER

Čaša leti prema terenu.../Foto S. DRECHSLER

Potvrdio je to i sam Čaval kojeg je policija odvela na informativni razgovor, a da uopće nije znao o čemu se radi, a potom priznala grešku budući da je izazivač incidenta bio jako slično odjeven



RIJEKA U 28. minuti pripremnog susreta na Rujevici dogodila se mala incidentna situcija zbog koje je morala intervenirati i policija. Sudac je isključio Christiana Gomisa koji je laganim korakom krenuo prema tunelu gdje ga je čekao hrvatski trener Dean Klafurić koji odnedavno vodi Mađare, uz glasno negodavanje gledatelja pošto je Senegalac prije toga zaredao nekoliko oštrih startova.


U isto vrijeme jedan je mlađi gledatelj s kapuljačom na glavi potrčao tribinom i bacio plastičnu čašu pive u smjeru Klafurića i Gomisa te se izgubio potom u gužvi.


Ceh je platio nitko drugi do Kristijan Čaval, bivši igrač i trener Rijeke, znano grobničko ime Bijelih koji je mirno pratio susret. Potvrdio je to i sam Čaval kojeg je policija odvela na informativni razgovor, a da uopće nije znao o čemu se radi, a potom priznala grešku budući da je izazivač incidenta bio jako slično odjeven.




Razlika je bila jedino u boji tenisica, utvrđeno je kasnije na snimci. Za Čavala ipak jako neugodno iskustvo.