Antonio Mirko Čolak

Napadač Rijeke potvrdio interes drugih klubova i istaknuo nešto što bi moglo biti ključno: “Sanjam Dalićev poziv u reprezentaciju…”

Portal Novi list

Antonio Mirko Čolak i njegova djevojka Diana Pavlović

Antonio Mirko Čolak i njegova djevojka Diana Pavlović

Čolak bi sigurno bio puno bliže izbornikovu oku u Maksimiru nego primjerice u redovima pete ili šest momčadi turskog prvenstva



RIJEKA Antonio Mirko Čolak jedan je od prvotimaca Rijeke koji će gotovo sigurno ovoga ljeta napustiti Rujevicu. Rijeci treba novac, Čolaku novi izazov, iskorak u karijeri… Postoji navodno nekoliko solidni europskih ponuda od Turske do Francuske i Portugala. Cijena možda nije na onoj razini na kojoj su se na Rujevici nadali prije korona-krize, ali vratit će uloženo (preko milijun eura) i nešto zaraditi. Teška su vremena… Proteklih dana aktualizirao se i Dinamov interes za Čolakovim uslugama, “modri” su, prema jedinom sportskom dnevniku u Hrvatskoj, u slučaju Petkovićeve prodaje spremni investirati oko 2,5 milijuna eura u dovođenje napadača Rijeke. Čolak je u ležernom razgovoru za Story potvrdio interes nekih klubova za njegovim uslugama.


– Čuo sam za interes drugih klubova, što je samo potvrda moga rada i da sam na dobrom putu – rekao je Čolak kojega posebno intrigira mogućnost da se nađe na popisu izbornika Zlatka Dalića.


Sada sam na širem popisu i radaru hrvatskog izbornika pa se nadam kako ću jednog dana dobiti poziv da se pridružim reprezentaciji  – rekao je napadač Rijeke




Upravo bi taj detalj mogao biti presudan kod izbora njegova nova kluba. Čolak će sigurno biti puno bliže oku izbornika u Maksimiru nego primjerice u petoj ili šestoj momčadi turskog prvenstva.


– Oduvijek sam sanjao o tome da igram za reprezentaciju. Sada sam na širem popisu i radaru hrvatskog izbornika pa se nadam kako ću jednog dana dobiti poziv da se pridružim reprezentaciji – rekao je između ostaloga Čolak za Story.