Antonio Mirko Čolak

Napadač Rijeke potvrdio interes drugih klubova i istaknuo nešto što bi moglo biti ključno: “Sanjam Dalićev poziv u reprezentaciju…”

Portal Novi list

Antonio Mirko Čolak i njegova djevojka Diana Pavlović

Antonio Mirko Čolak i njegova djevojka Diana Pavlović

Čolak bi sigurno bio puno bliže izbornikovu oku u Maksimiru nego primjerice u redovima pete ili šest momčadi turskog prvenstvaRIJEKA Antonio Mirko Čolak jedan je od prvotimaca Rijeke koji će gotovo sigurno ovoga ljeta napustiti Rujevicu. Rijeci treba novac, Čolaku novi izazov, iskorak u karijeri… Postoji navodno nekoliko solidni europskih ponuda od Turske do Francuske i Portugala. Cijena možda nije na onoj razini na kojoj su se na Rujevici nadali prije korona-krize, ali vratit će uloženo (preko milijun eura) i nešto zaraditi. Teška su vremena… Proteklih dana aktualizirao se i Dinamov interes za Čolakovim uslugama, “modri” su, prema jedinom sportskom dnevniku u Hrvatskoj, u slučaju Petkovićeve prodaje spremni investirati oko 2,5 milijuna eura u dovođenje napadača Rijeke. Čolak je u ležernom razgovoru za Story potvrdio interes nekih klubova za njegovim uslugama.


– Čuo sam za interes drugih klubova, što je samo potvrda moga rada i da sam na dobrom putu – rekao je Čolak kojega posebno intrigira mogućnost da se nađe na popisu izbornika Zlatka Dalića.


Sada sam na širem popisu i radaru hrvatskog izbornika pa se nadam kako ću jednog dana dobiti poziv da se pridružim reprezentaciji  – rekao je napadač Rijeke
Upravo bi taj detalj mogao biti presudan kod izbora njegova nova kluba. Čolak će sigurno biti puno bliže oku izbornika u Maksimiru nego primjerice u petoj ili šestoj momčadi turskog prvenstva.


– Oduvijek sam sanjao o tome da igram za reprezentaciju. Sada sam na širem popisu i radaru hrvatskog izbornika pa se nadam kako ću jednog dana dobiti poziv da se pridružim reprezentaciji – rekao je između ostaloga Čolak za Story.