Antonio Mirko Čolak

Napadač Rijeke nakon četvrte utakmice bez pobjede: “Možda smo previše htjeli pogodak i za nas je sve ostalo razočaravajuće”

Portal Novi list

Antonio Mirko Čolak i Joao Escoval/Foto Arhiva NL

Antonio Mirko Čolak i Joao Escoval/Foto Arhiva NL

Za nekoliko dana igramo u Osijeku i moramo promijeniti neke stvari -rekao je ČolakRIJEKA Nogometaši Rijeke niti u četvrtoj utakmici zaredom (dva poraza i dva remija), nisu uspjeli upisati pobjedu. Štoviše, “bijeli” su porazom od Gorice napravili veliki korak unatrag u utrci za drugom mjestom.


– Nedostajao nam je početni gol da nas povuče u cijeloj igri. Nedostajala nam je i mirnoća. Nismo je imali u brojnim situacijama. Možda smo previše htjeli pogodak i za nas je sve ostalo razočaravajuće. Moramo sada preuzeti odgovornost. Za nekoliko dana igramo u Osijeku i moramo promijeniti neke stvari. Trebamo proanalizirati kako da postignemo više golova, a manje ih primimo na ovakve načine. Sad moramo zbiti glave, samo zajedničkom borbom možemo izaći iz ove situacije – rekao je Antonio Mirko Čolak nakon utakmice u kojoj je ponovo propustio nekoliko dobrih situacija za pogodak.Tablice omogućuje SofaScore LiveScore