Šibenik vs. Rijeka

Na Šubićevcu optimistično dočekuju Bijele: “Bit će prilika! Igraju napadački i ostavljaju rupe u obrani”

Portal Novi list

Rikardo Bagadur (H. dragovoljac) i Ivan Delić (Šibenik)/Foto PIXSELL

Rikardo Bagadur (H. dragovoljac) i Ivan Delić (Šibenik)/Foto PIXSELL

Mi se također volimo nadigravati i ako uđemo kako treba, budemo raspoloženi, mogli bismo im zapapriti - rekao je napadač Ivan Delić, koji je zabio Rijeci na Rujevici



ŠIBENIK U redovima Šibenika prilično ambiciozno dočekuju nedjeljni ogled protiv Rijeke.


– Nakon tri remija osjećaj nije pravi, kakav smo željeli. Ne samo stručni stožer nego i sami igrači znaju da mogu odigrati puno bolje. Čeka nas Rijeka, odlična momčad, s odličnim trenerom i sigurno neće biti jednostavno jer dolaze sa željom da pobjede. S druge strane mi smatramo kako je ovo prava prilika da se vratimo na pravi i pokušamo pobijediti. Treba zadržati stabilnost, nastaviti raditi jer nećemo zbog jedne pobjede postati najbolji na svijetu niti ćemo zbog jednog poraza postati najgori – rekao je trener Šibenika Mario Rosas, a prenio Šibenski portal


Trener Šibenika u nedjelju neće moći računati na ozlijeđene Bačelić-Grgića i Sahitija, ali i Močinića, koji se opet ozlijedio.




– Močinić je imao jednu manju ozljedicu ovaj tjedan tako da se nadam da će brzo vratiti u trenažni proces, jer odličan je čovjek i igrač koji puno može pmooći ovoj ekipi. Svaki trener volio bi imati sve igrače na raspolaganju, ali tako je to u nogometu. U svakom slučaju, 11 koji istrče sutra bit će najboljih 11 u tom trenutku – zaključio je Rosas.


Za dobiti Rijeku trebat će zabiti – pogodak. Na Šubićevcu se nadaju da bi se moglo otvoriti Ivanu Deliću, prvoj špici narančastih, koji na gol čeka dva i pol mjeseca.


– Mislim da će biti dosta prilika za to jer Rijeka igra napadački, a tada ostaju rupe u obrani. Na nama je da ih iskoristimo. Čeka nas vjerujem lijepa, otvorena utakmica, protiv ekipe koja je uz Dinamo najbolja u ligi, mi se također volimo nadigravati i ako uđemo kako treba, budemo raspoloženi, mogli bismo im zapapriti – poručio je za Šibenski portal Ivan Delić, koji je Tomićevoj momčadi zabio na spomenutoj utakmici na Rujevici.