Nije bio u Osijeku

Na Rujevicu je prošloga ljeta stigao kao zvučno pojačanje, a sada sve češće trenira s “otpisanim” igračima

Denis Frančišković

Alen Halilović/Foto V. KARUZA

Alen Halilović/Foto V. KARUZA

Igrač od kojeg se očekivao proljetni preporod, nije se uspio nametnuti niti kod Jakirovića



RIJEKA Trener Sergej Jakirović izveo je očekivanu startnu postavu u Osijeku. Istu onu kao u generalki protiv Honveda, što u biti znači da je prednost u napadu ipak dao Friganu ispred Jurića. Labrović se vratio među vratnice, Galešić i Dilaver činili su par središnjih stopera, a Grgić i Vukčević onaj bekovski.


Selahi i Hodža zasad su osovina zadnjih veznih igrača koja ima prednost, a ofenzivni dio momčadi činili su Apmem na desnom krilu, Marin na lijevom, uz Jankovića u središnjici iza najisturenijeg Frigana.


Na klupi se našlo 12 igrača, ali među njima nije bilo Halilovića. Igrač od kojeg se očekivao proljetni preporod, nije se uspio nametnuti niti kod Jakirovića, u posljednje vrijeme sve češće trenira s »otpisanim« igračima i dojam je da je sve dalje od Rijeke. Halilović je na Rujevicu stigao u srpnju prošle godine kao zvučno pojačanje, ali na tome je samo ostalo…




No, zato su se među pričuvama našli Banda i Veiga, najsvježije prinove Bijelih, povratnici Obregon i Krešić, ali i mlade snage Gajzler, Babić i Dujmović. Zbog ozljeda su izostali Djouahra, Goda, Bogojević i Mitrović.


Kod domaćina čije su redove napustili Kleinheisler, Beljo i Bartolec, u početnoj postavi nije bilo kapetana Škorića, dok su Čeberko, Leovac i Mance odrađivali kazne suspenzija, a Lončar i Brlek nisu bili u konkurenciji zbog ozljeda.