Nema straha

Na Rujevici su spremni za suživot s korona-krizom: “Imamo plan A, B i C i sva tri su uspješna”

Portal Novi list

Ivan Mance/Foto Arhiva NL

Ivan Mance/Foto Arhiva NL

Samo će ih biti bitno aktivirati u pravom trenutku da bi klub ostao stabilan i uspješan kao prošlih godina - ustvrdio je Ivan Mance, zamjenik sportskoga direktora HNK Rijeke za HNTV



RIJEKA Prošloga ponedjeljka na Rujevici su bile kamere HNTV-a i uživo snimale dio poslijepodnevnog treninga nogometaša Rijeke. Riječ je o HNTV-ovu projektu u kojem će se obići svi hrvatski prvoligaši koji se pripremaju za nastavak sezone.


Svi čekamo kako će se tržište ponašati, a najviše će na to utjecati da li će se lige petice, dakle najbogatije lige nastaviti – kaže Ivan Mance


Ako kojim slučajem niste bili uz male ekrane i propustili ste pogledati kadrove s Rujevice, kao i čuti izjave trenera Simona Rožmana, zamjenika sportskoga direktora Ivana Mancea, klupskog liječnika Bobana Dangubića, te nekolicine igrača (Gorgon, Čolak, Andrijašević…) možete to pogledati u ovom video uratku.




 



Ivan Mance osvrnuo se na ono što predstoji Rijeci u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku.


– Svi čekamo kako će se tržište ponašati, a najviše će na to utjecati da li će se lige petice, dakle najbogatije lige nastaviti. Ako se nastave onda mogu očekivati financijsku injekciju od TV prava. No, nakon korona krize svi će sasvim sigurno drugačije razmišljati i smanjiti izdvajanja za transfere igrača. Spremamo se za takvu situaciju. Imamo plan A, B i C i sva tri su uspješna. Samo će ih biti bitno aktivirati u pravom trenutku da bi klub ostao stabilan i uspješan kao prošlih godina – ustvrdio je zamjenik sportskoga direktora HNK Rijeke za HNTV.