Veznjak Rijeke

Na Rujevici se ne predaju unaprijed: “Svjesni smo koliko su Španjolci moćni, ali mi se nadamo pozitivnom rezultatu”

Mateo Sučić

Stjepan Lončar/V. KARUZA

Stjepan Lončar/V. KARUZA

Na Rujevicu nitko nije dolazio popravljati gol-razliku pa ćemo dati sve od sebe da i dalje bude tako - rekao je Stjepan Lončar



RIJEKA Skupina koja je gotovo u rangu Lige prvaka i odmah na otvaranju suparnik ogromne kvalitete. Real Sociedad velik je izazov za riječku svlačionicu dojmove koje je uoči današnjeg sraza u prvom kolu skupine F Europske lige prenio veznjak Stjepan Lončar.


– Presretni smo ulaskom u grupnu fazu, vidjeli smo tko su nam suparnici, čast nam je svima igrati takve utakmice i pokazati ono što znamo i za što se borimo. U ovakvim utakmicama samo uživaš, bit će to lijepe utakmice i publici – kaže Lončar.


Osim uživanja, bilo bi lijepo i uzeti poneki bod…




– Svjesni smo koliko su jaki i moćni, nisu slučajno vodeći u La Ligi i imaju maksimalan respekt s naše strane, ali na Rujevicu nitko nije dolazio popravljati gol-razliku pa ćemo dati sve od sebe da i dalje bude tako. Priželjkujemo egal utakmicu pa što bude.


Iz San Sebastiana su uoči dolaska na Rujevicu, spomenuo je to i Lončar, došle izjave da se u Rijeku dolazi zabiti što više golova.


– Imaju pravo reći što god žele, ali ne treba nikoga podcjenjivati pa nisu ni oni trebali nas. Nas samo zanima da ih demantiramo – kaže Stjepan Lončar, veznjak Rijeke.


– Moćni su i u veznoj liniji i u napadu, imaju zvučna imena koja izazivaju respekt. I imaju ga s naše strane, ali znam da će nam naši navijači dati dodatni motiv. Mi ćemo dati svoj maksimum i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat – zaključio je Lončar.