Rijeka u EL

Počinje prodaja kompleta ulaznica za utakmice EL, na raspolaganju 30 posto Rujevice

Mateo Sučić

Cijene za sve tri utakmice kreću se od 210 za sjevernu i južnu tribinu do 2100 kuna za sektor Z5



RIJEKA Riječki prvoligaš počet će danas (zaštićena prodaja za sezonske pretplatnike traje od petka, blagajne rade od 15 do 21 sat) s prodajom kompleta ulaznica za tri utakmice grupne faze Europske lige (Real Sociedad, AZ Alkmaar, Napoli). Cijene za sve tri utakmice kreću se od 210 za sjevernu i južnu tribinu do 2100 kuna za sektor Z5 (djeca do 16 godina koji su sezonski pretplatnici plaćaju 50 posto cijene paketa ulaznica).


Sukladno protokolima UEFA-e, a zbog poštivanja mjera socijalnog distanciranja, Rijeka može prodati 30 posto kapaciteta stadiona u koji su uključena i mjesta koja UEFA rezervira za vlastite sponzore. Uz to, u prodaji neće biti sektori Z4 i Z8 jer će ih koristiti pričuvni igrači koji zbog mjera socijalnog distanciranja neće sjediti na klupi, a raspored sjedenja na svim tribinama bit će po modelu 2-4-2, odnosno na svaka dva sjedeća mjesta bit će četiri stolice razmaka.


Iz riječkog prvoligaša naglašavaju da niti jedan vlasnik kompleta ulaznica neće biti uskraćen prava prvokupa ulaznica za Europu, ali zbog spomenutih razloga neće moći kupiti svoje mjesto. Budući da nema gostujućih navijača, u prodaji će biti i dio južne tribine.