Tko ih je doveo?

Mišković tvrdi da Rožmanov status nije upitan, problem je u igračima: “Neki su zalutali u momčad!”

Portal Novi list

Damir Mišković/Foto PIXSELL

Damir Mišković/Foto PIXSELL

Imamo kvalitetne igrače, dovest ćemo još pojačanja. Onima koji ne mogu biti u mogućnosti pratiti naš rad zahvalit ćemo im se - rekao je Mišković



RIJEKA Predsjednik i vlasnik HNK Rijeke Damir Mišković oglasio se nakon visokog poraza bijelih u Osijeku i proniknuo u razloge rezultatskog posrtaja kraj Drave. Tvrdi Mišković da Rijekin problem nije rad trenera Simona Rožmana već – igrači!


– Utakmica je potvrdila ono što smo znali, da su neki igrači obrane zalutali u momčad. Ribe su na suhom… Potvrdilo se da zbog toga dobivamo jeftine golove, to je trenutačno najveći problem, razlog visokog poraza u Gradskom vrtu, koji nije stvarna slika zbivanja na zelenom travnjaku, Radimo na uklanjanju tog problema, dovest ćemo pojačanje za obranu, jer cijela je momčad talac jeftino primljenih golova – govori je Mišković na SN pa na pitanje je li upitan status trenera Simona Rožmana odgovorio:


–  Zašto bi bio? Ne vidim razloga za analizu njegova rada. Ima želju, predan je poslu, zna što hoće… Protiv Osijeka smo imali četiri gol-prilike. Čolak, Galović… pa Pavičićeva stativa. Da ne stvaramo prigode rekao bih da nešto ne valja… Osijek je dobio jednu utakmicu, ima manje bodova od nas, mi smo u krizi, a oni nisu… Objasnite mi. Katastrofičari uvijek čekaju iza ugla, pa tako i sada. Nema panike. Imamo kvalitetne igrače, dovest ćemo još pojačanja. Onima koji ne mogu biti u mogućnosti pratiti naš rad zahvalit ćemo im se – poručio je Mišković u jedinom sportskom dnevniku u Hrvatskoj.