Presica na Rujevici

Mišković predstavio novu Upravu: “Dobili smo ljude koji su sposobni, žele pomoći i vole Rijeku”

Mateo Sučić

David Kastelic, Damir Mišković i Nikola Ivaniš/R. BRMALJ

David Kastelic, Damir Mišković i Nikola Ivaniš/R. BRMALJ

Čast mi je i doista sam sretan što su gospoda David Kastelic i Nikola Ivaniš novi dio klupskog vrha - rekao je predsjednik Rijeke



RIJEKA Predsjednik Rijeke Damir Mišković u press centru stadiona na Rujevici predstavio je nove članove klupskog vodstva. Članovi Uprave, uz Deana Šćulca, Zlatana Hreljca i Vlatka Vrkića, postali su Nikola Ivaniš kao predstavnik Grada Rijeka i David Kastelic kao predstavnik glavnog sponzora Sava osiguranje.


– Čast mi je i doista sam sretan što su gospoda David Kastelic i Nikola Ivaniš novi dio klupskog vrha. Svima je poznato da je Nikola od malih nogu veliki navijač Rijeke, da nas svih ovih godina prati, jedan je od onih koji nam daju potporu i u suradnji s Gradom podupire na dnevnoj bazi. S druge strane, Sava osiguranje je s nama već nekoliko godina, drago mi je što su prepoznali Rijeku, a još mi je draže što je i David postao naš veliki navijač. Mi smo kao Rijeka dobili ljude koji su sposobni, koji žele pomoći i što je najvažnije koji vole Rijeku – rekao je Damir Mišković.


Zadovoljstvo mjestom u Upravi kluba iskazao je i David Kastelic koji je napustio svoje mjesto u NK Maribor kako bi postao dio riječkog prvoligaša.




– Suradnja između Sava osiguranja i Rijeke počela je prije više od četiri godine. Tada smo ušli na hrvatsko tržište, tražili smo perspektivan brend i super nam je bilo što smo prepoznali HNK Rijeka. Nismo znali puno o klubu, samo smo dobro znali Matjaža Keka, ali u ove četiri godine smo saznali puno više, o organizaciji, prepoznali zajedničke sudbine koje nas prate… Za Sava osiguranje, Rijeka je brend uz kojeg ćemo stati, uz kojeg ćemo graditi budućnost i uz kojeg ćemo biti još više afirmirani na ovom tržištu – rekao je Kastelic.


Nikola Ivaniš dugogodišnji je navijač Rijeke, pa osim predstavnik Grada Rijeke kao suvlasnika kluba, “bijeli” su u klupskom vodstvu dobili još jednu osobu koja liježe i budi se s riječkim bojama.


– Hvala gospodinu Miškoviću što je smatrao da mogu biti koristan u radu kluba. Uz Rijeku sam cijeli svoj život, još od lige bivše države, kada smo doživljavali najrazličitije rezultate. Kupovi, druga mjesta i dupla kruna nešto su što samo može potvrditi da je Rijeka u našim uvjetima veliki klub, koji može motivirati građane PGŽ i Istarske županije kao ništa drugo. Rijeka je stup hrvatskog nogometa i sigurno je da to trebamo ostati, Grad Rijeka nikada nije dvojio da ga kultura i sport, na čelu s HNK Rijeka, najbolje predstavljaju. Kao Grad ćemo mu pomoći da i danas i sutra, u ne baš lakim uvjetima, svi i dalje budemo ponosni na Rijeku – rekao je Ivaniš.


Foto galerija: Predstavljanje novih članova Upravnog odbora HNK Rijeke Foto: Roni Brmalj