Predsjednik Rijeke

Mišković: Ovo je katastrofalna izdaja! Pa ekipu smo formirali prema Jakirovićevim zamislima

Edi Prodan

Damir Mišković / Arhiva NL

Damir Mišković / Arhiva NL

Transferi su dio nogometa, no i u njima postoji red, postoji jedan sportski kodeks ponašanja koji na ovakav način ne pamtim da je itko prekršio, kaže predsjednik Rijeke



Nakon odlaska Sergeja Jakirovića nemalo je otrovnih strelica odmah bilo upućeno i prema predsjedniku Rijeke Damiru Miškoviću.


– Znam, jasno mi je, čuo sam i pročitao. Znam da mi mnogi prišivaju kumovanje ovom transferu, no ja znam da s time nemam veze.


Šokiran sam jednako kao i svi. Šokiran sam ovom izdajom Jakirovića, ali i katastrofalnim ponašanjem čelnih ljudi Dinama.




Transferi su dio nogometa, no i u njima postoji red, postoji jedan sportski kodeks ponašanja koji na ovakav način ne pamtim da je itko prekršio.


Pa mi u srijedu putujemo u Francusku na jako važnu utakmicu, a nemamo trenera! Formirali smo ekipu prema Jakirovićevim zamislima, da bismo sada ostali bez čitavog stručnog stožera.


Ostao je samo Đalović kojem čestitam, posebno na stavu da je njega Rijeka zadužila i da je neće izdati.


Znam što o meni i mojim postupcima misle neki ljudi, no učinit ću sve da preživimo i da nastavimo kao jaki klub, kao uspješna Rijeka, klub koji nije ničija »filijala«, nakon svega najmanje Dinamova – naglasio je Mišković.