Riječki junak

Marko Pjaca otvorio dušu nakon velike večeri na Rujevici: “Rijeka je najbolje mjesto za novi početak u mojoj karijeri”

Portal Novi list

Marko Pjaca/Foto M. LEVAK

Marko Pjaca/Foto M. LEVAK

Drago mi je što sam probio led. Nadam se da ću biti još bolji - kazao je donedavni igrač JuventusaRIJEKA Marko Pjaca obilježio svojim golovima susret na Rujevici i pobjedu Rijeke nad Osijekom u derbiju kola.


– Stvarno je od početka utakmica bila dobra i mogu samo biti presretan. U zadnjih deset minuta smo se malo povukli, dijelom i podsvjesno.  Na kraju je to bila skoro pa  savršena utakmica za mene. Drago mi je zbog golova, malo sam se iskupio zbog promašaja u prvom dijelu. Ne znam kad sam zadnji put imao ovakvu večer. Nadam se da ću tako nastaviti – rekao je Pjaca nakon utakmice u izravnom TV prijenosu i dometnuo kako se u Rijeci osjeća super od prvoga dana.


– Ekipa je super, dečki su me prihvatili, mislim da se to vidi na terenu. Volio bih tako nastaviti. Idemo dalje utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti gdje ćemo stići.
Pjaca se nakon sedam godina vratio u HNL.


– Bila mi je želja vratiti se u HNL. Ovdje se dobro osjećam, kao doma. Ovo je najbolje mjesto za novi početak u mojoj karijeri – dodao je donedavni igrač Juventusa i podijelio s javnosti što je osjetio kada je zabio pogodak.


– Osjetio sam sreću, olakšanje. Skupile su se razne emocije. Drago mi je što sam probio led. Nadam se da ću biti još bolji. Imamo mladu, poletnu ekipu koja igra lijep nogomet. Riječka publika mogla je uživati u našoj predstavi. Nadam se da ćemo nastaviti skupljati bodove. Kako će utakmice ići, tako ćemo to popraviti. mislim da će biti i više golova – kazao je Pjaca nakon svoje velike večeri u dresu Rijeke.