Želio se vratiti

Mance otkriva detalje velikog posla: ‘Franka smo dobili po izuzetno povoljnim uvjetima’

Denis FrančiškovićIvan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, ne krije zadovoljstvo realiziranim transferom »pet minuta prije dvanaest«. Andrijašević je dugo bio želja »bijelih«, ali uglavnom financije i tvrdi pregovarači iz Genta bili su velika prepreka na tom putu. Želja Franka uvijek je postojala…


– Istina, Franko je uvijek naglašavao kako bi se volio vratiti i eto sad se to dogodilo. Svi znamo koliko puno to znači klubu i navijačima. S njim smo dijelili svi skupa svoju najbolju klupsku sezonu – ističe Mance dodajući: – Na kraju krajeva, on je sada i Kostrenjanin.


Pregovori u ovakvim slučajevima obično su puni stresa, popuštanja, nagovaranja… Ipak se, po Manceu, našao pravi modalitet posudbe.
– Bili smo strpljivi i dobili smo Franka po izuzetno povoljnim uvjetima. Ne bih otkrivao financijske detalje, ali cijela operacija je izuzetno povoljna za Rijeku. Ljudi iz Genta su tražili komotnije izlaze iz cijele situacije, Franko je bio odlučan i došli smo do trenutka kad smo morali naći zajednički jezik. Sad je najvažnije da što prije dođe u optimalno stanje i da pomogne Rijeci na putu što boljih rezultata – dodaje Mance.