Čeka se potvrda transfera

Lončar ipak neće biti u konkurenciji za utakmicu prvog kola, veznjak Bijelih već je otputovao u Budimpeštu

Denis Frančišković

Stjepan Lončar / Foto V. KARUZA

Stjepan Lončar / Foto V. KARUZA

U mađarskoj prijestolnici ga čeka liječnički pregled i ostatak formalnosti uoči potpisa za Ferencvaroš



RIJEKA Stjepan Lončar, 24-godišnji bosansko-hercegovački reprezentativac Bijelih, u subotu neće biti u konkurenciji za utakmicu prvog kola HNL protiv Gorice.


Lončar je po svemu sudeći svoju posljednju utakmicu za Bijele odigrao baš protiv Gorice prije dva mjeseca kada je u posljednjem kolu pobjedom 2:1 izborena Europa te ga dijele samo dani i sati da potpiše novi ugovor i vjernost Ferencvarošu. Već je otputovao u mađarsku prijestolnicu gdje ga čeka liječnički pregled i ostatak formalnosti uoči potpisa.


Rijekin veznjak u posljednje je vrijeme bio dugo na radaru nekih talijanskih klubova poput Verone i Monze, zanimanje za njega je pokazivao i Norwich City, no ponuda i dogovor s Mađarima krenuli su u puno ozbiljnijem i konkretnim smjeru i otišli toliko daleko da bi čitav posao pred finalizacijom.




Lončarov odlazak je prvi pravi izlazni transfer Bijelih ovog ljeta koji bi mogao poprilično i napuniti klupsku kasu, a samom igraču biti veliki iskorak u redovima prvaka mađarske OTP Bank lige gdje već igraju Myrto Uzuni iz zagrebačke Lokomotive i Roko Baturina iz Dinama.