Zajedništvo

KREĆE OPERACIJA ZAGREB Prema Maksimirskom jugu ide 500 navijača i predsjednik Mišković sa suprugom 

Edi Prodan

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Veliko zanimanje javnosti svakako izaziva i činjenica da će na južnoj tribini biti i predsjednik Rijeke Damir Mišković sa suprugom Snježanom dok će Uprava kluba biti na "zapadu", ali ne, što je jako važno, u svečanoj loži, i oni će na "obična" mjesta



Nakon nedjeljne prodaje ulaznica za maksimirski derbi na kojem će večeras Rijeka učiniti sve da se na Kvarner vrati s pozitivnim rezultatom, dakle s najmanje bodom, prodaja ulaznica za južnu tribinu zaustavila se na 450 komada. Drugim riječima jasno je da će Rijeku bodriti više od 500 stotina navijača što je, s obzirom na skupo i dugotrajno gostovanje u dalekom Lileu i više nego dobar podatak. Uostalom dio navijača se i vraća direktno u Zagreb gdje se također, po 5 eura, prodaju ulaznice za večerašnju utakmicu.


Veliko zanimanje javnosti svakako izaziva i činjenica da će na južnoj tribini biti i predsjednik Rijeke Damir Mišković sa suprugom Snježanom dok će Uprava kluba biti na “zapadu”, ali ne, što je jako važno, u svečanoj loži, i oni će na “obična” mjesta,  na pozicije gdje i inače dolazi dio navijača Rijeke.


Proces koji se od ponedjeljka prati u svim porama grada na Rječini, silno zajedništvo i ponos pripadnošću jednom od najznačajnijih hrvatskih gradova i klubova, se tako nastavlja i u Zagrebu.




Dio javnosti nesklonih Rijeci Miškovićev potez definira populizmom i “iskupljenjem”, no većinski, skoro stopostotni stav sljedbenika HNK Rijeke je takav da izrazito pozdravlja dolazak predsjednika kluba na “jug”.


Kako je poznato, za četvrtak je stadion Rujevica, uzvrat za prolazak u skupine Konferencijske lige kad dolazi Lile, rasprodan, a nemalo je onih koji daju “kraljevstvo za ulaznicu” mada je vjerojatnost da je i dobiju – minimalna.